Aktuelt

Ukategorisert

God jul fra Kulturminnefondet

En julehilsen fra ansatte og styret i Kulturminnefondet. Vi takker for det gode samarbeidet i 2019 og ser frem til mange gode prosjekter og søknader i 2020. Sammen bidrar vi til å bevare kulturminner for fremtiden!

Styret i Kulturminnefondet samlet til årets siste styremøte og julelunsj. Fra venstre: Knut Aastad Bråten, Kjetil Reinskou, Elisabeth Sjo Jespersen, styreleder Tine Sundtoft, direktør Simen Bjørgen og Hanne Kristin Jakhelln. Foto: Monica Hägglund Langen

Kulturminnefondet tar juleferie og holder stengt f.o.m. 24. desember t.o.m. 1. januar. Ønsker du å søke om støtte til ditt prosjekt eller har spørsmål? Ta en titt på tips-siden, ofte stilte spørsmål eller finn kontaktinfo på listen over våre ansatte.

Her er noen av prosjektene vi har støttet i året som har gått:

Om Kulturminnefondet

Kulturminnefondet er et lavterskeltilbud og en rendyrket tilskuddsordning for private eiere av verneverdige kulturminner. Kulturminnefondet ble opprettet av Stortinget i 2002 og er direkte underlagt Klima- og miljødepartementet.

For å få støtte må eier sende inn søknad i Kulturminnefondets elektroniske portal. Det er styret i Kulturminnefondet som forvalter midlene, og treffer vedtak om tildeling av tilskudd.

Det er ingen søknadsfrist: Alle søknader behandles fortløpende.

Les om prosjekter støttet av Kulturminnefondet