Ukategorisert

Få Kulturminnefondets skilt til ditt kulturminne

Kulturminnefondets skilt gis til prosjekter støttet av Kulturminnefondet. Skiltet er i børstet, lakkert stål med teksten «Dette kulturminnet er bevart for fremtiden med støtte fra Kulturminnefondet».  

– Alle prosjekter som har fått tilsagn om støtte fra Kulturminnefondet og fått godkjent sluttrapporten, kan få tilsendt metallskiltet til å henge opp på sitt kulturminne, forteller direktør Simen Bjørgen.  

Eiere sender selv inn forespørsel på å motta skiltet, som sendes kostnadsfritt i posten. Du velger selv om du vil ha teksten på nynorsk eller bokmål. 

Send inn ønske om skilt.

Størrelse: 15,5 cm x 11 cm. I lakkert stål. Skruer og avstandsklosser for montering medfølger. Skiltet sendes kun til eiere med avsluttede prosjekter med godkjent sluttrapport. 

Artikkelen fortsetter under bildet

Kulturminnefondet deler også ut “Kulturminnefondets nasjonale plakett for godt bevaringsarbeid”. Denne plaketten overrekkes utvalgte prosjekter som har utmerket seg særskilt i bevarings- og formidlingsarbeid, hvor eieren har fått støtte av Kulturminnefondet. Plaketten viser at tiltaket er gjennomført på en svært god måte. Den høythengende utmerkelsen tildeles kun et fåtall prosjekter per år. Kulturminnefondets styre avgjør hvilke prosjekter som mottar plaketten