Ukategorisert

Vi planlegger høstens kulturmiljøprater

Kulturminnefondet ønsker innspill til hvilke gjester vi kan invitere til høstens «Kulturmiljøprat».

De direktesendte kulturmiljøpratene mellom direktør Simen Bjørgen og en eier av et kulturmiljø handler om motivasjon, inspirasjon og søknadsskriving. Har du forslag til hvem vi kan invitere til en kulturmiljøprat?

Tips oss om din kandidat gjennom dette skjemaet!

Artikkelen fortsetter under bildet

Skjermdump fra livesending med eierne av Villa Wessel, som ble sendt direkte på Instagram.

Tildelinger og inspirasjon

Direktesendinger i sosiale medier har blitt en stor suksess for Kulturminnefondet det siste halvåret. Bjørgen har intervjuet personer som har mottatt støtte fra Kulturminnefondet og fått høre om deres erfaringer med søknadsskriving. I tillegg har den digitale arenaen fungert som scene for tildelinger både av støtte til prosjekter og til Kulturminnefondets nasjonale formidlingsstipend, som i 2020 gikk til Hans Olav Brenner. Et annet tilbud som har vært svært populært er en direktesendt spørretime på Facebook med kontorsjef Einar Engen.

Kulturminnefondet holder driften som normalt under korona-situasjonen, og saksbehandlere er tilgjengelig per telefon og epost. Vi har også utviklet et tilbud hvor vi kan komme på befaring via FaceTime, Skype eller Teams.

Ønsker du digital befaring kan du sende oss mer informasjon her.

Saksbehandler for ditt fylke vil deretter ta kontakt. 

Skjermdump fra Kulturminneprat med Hans Olav Brenner, hvor styreleder Tine Sundtoft delte ut Kulturminnefondets nasjonale formidlingsstipend 2020.