Podcast: Prosjekt førstereis sender ungdom til sjøs!

De har vært ute på sommerens seilas, noen av de for aller første gang. Jonas, Marie Elise og Astrid Marie er alle glade i havet og har vært om bord båter før, men nå har de fått muligheten til å være med på en opplevelse utenom det vanlige på Boy Leslie.  

 

 

Tidligere har du kunnet lese om Strandryddetokten hvor ungdom kan være med på å rydde opp langs Sørlandskysten, og i år har Foreningen S/K Boy Leslie satt i gang et prosjekt hvor de unge kan få opplæring i seiling og sjømannslivet. I en ny episode av «Oppussingsprosjektet – om båtdrømmer og kulturminner» møter du gjengen om bord da skipet lå til kai i Risør under Trebåtfestivalen.  

 

Boy Leslie til kai i Risør under Trebåtfestivalen 2021.
Foto: Jørgen Bakken

Lytt gjerne til episodene her på nettet, eller benytt de to mest vanlige avspillerne lenket til her. Du kan også søke opp «Oppussingsprosjektet» i din foretrukne podcastavspiller.

Spotify:

Apple Podcast/ iTunes:

Les mer på Boy Leslie sin nettsiden om du vil være med selv eller om du kjenner noen som kan ha glede av et sommertokt, du kan også se mer fra livet om bord på deres facebooksiden.  

Eier du et kulturminne på vanns? Vi har ingen søknadsfrist og en behandlingstid på mellom 1-2 måneder. Ta kontakt i dag.