Ukategorisert

Direktesendt digital befaring med Kulturminnefondet

Kulturminnefondet tilbyr digitale befaringer for eiere som ønsker å søke om støtte til sitt prosjekt. For første gang blir en digital befaring sendt direkte på Facebook 

Befaringen med Arvid Sollie i Sollie bygg AS og Simen Bjørgen i Kulturminnefondet sendes tirsdag 8. desember klokken 11 på FacebookSeerne kan stille spørsmål direkte under sendingen.  

Prosjektet som de skal se nærmere på er Havnegata 8 i Risør, som i flere omganger har fått støtte fra Kulturminnefondet. Havnegata 8 er et forretningsbygg som ble oppført etter bybrannen i 1861. Sollie skal vise seerne hvilke tiltak som er gjort inne og utendørs.  

– Uten støtten fra Kulturminnefondet og Risør kommune, og all positiviteten vi har møtt fra alle forbipasserende, hadde dette prosjektet ikke latt seg gjennomføre, forteller Arvid Sollie.  

Kulturminnefondet har gjennomført digitale befaringer som et alternativ til fysiske besøk under koronapandemien 

– Jeg er glad over at vi tilbyr digitale befaringer for eiere som ønsker å møte oss digitalt. Dette er et lavterskeltilbud hvor eier og Kulturminnefondets representant sammen finner en løsning som gjør det mulig å komme med gode innspill tilbakemeldinger som hjelp videre arbeidet med prosjektet, sier Simen Bjørgen i Kulturminnefondet. 

Hvis du ønsker digital befaring i forbindelse med en søknad til Kulturminnefondet, kan du melde inn ditt ønske om befaring via vårt skjema med informasjon om prosjektet og ønske om tid. Saksbehandler vil ta kontakt med deg direkte, og dere avtaler hvilket medie dere ønsker å benytte til den digitale befaringen.